"Pagát Gold Zrt. - Magyarország valószínűleg legjobb targoncaszervize"
Targonca akció - Árverés
Olcsón, akciós targoncák és targonca alkatrészek, kiegészítők

Ezen az oldalon targoncát és targonca alkatrészeket, kiegészítőket vásárolhat akciósan licitálással. A targonca vagy targonca alkatrész, kiegészítő megvásárlására az az ügyfelünk szerez jogosultságot, aki a licit lezárásakor a legmagasabb árat adta. A feltüntetett árak nettó árak, a sikeres licitálást követően az elnyert ár + 27% Áfa értékű számla kerül kiállításra.

Licitáljon aktuálisan meghirdetett targoncánkra vagy annak kiegészítőjére, és jusson hozzá Ön a legolcsóbban akciónk keretében!

A licit szervezője: Pagát Gold Zrt. 1165 Budapest Újszász utca 43.
A licittel kapcsolatos további információk és elérhetőségek a lap alján olvashatók.

Kézi raklapmozgató DF20

Nyertes ár:
32900
Ft
Licit kezdete: 2012-12-12 0:00-kor
Licit lezárása: 2012-12-22 0:00-kor
Licit lezárva
Név:
Cégnév:
Cím:
Telefon:
Email:

Targonca Licit üzleti szabályzat

  • Érvényes licit megtételéhez a regisztrációs felületen regisztrálni kell
  • Érvényes licit megtételéhez minden esetben szükség van az e-mailben megküldött regisztrációs kódra.
  • A licit felület tartalmazza a licit tárgyának legfontosabb információit. Amennyiben azonban a licitáló személyesen meg kívánja tekinteni a licit tárgyát a +3630-655840 telefonszámon Konvicny Lászlónál történő előzetes bejelentkezés után a szervező, 1165 Budapest Újszász utca 43 szám alatti telephelyén lehetséges.
  • A licit kezdő és befejező időpontja között legalább 14 nap áll rendelkezésre.
  • Szervező lehetőséget ad minden liciten nyertes számára, amennyiben a licittárgyat kifizette és elszállította, a kifizetéstől számított 8 napon belül a szerződéstől való elállásra.
  • A licit nyertese a nyerés tényéről e-mail értesítést kap. A nyertesség esetén a licit tárgyát a nyertes köteles kifizetni illetve átvenni.
  • Amennyiben a nyertes a licit tárgyát a licit lezárásától számított 10 munkanapon belül nem fizeti ki, szervezőnek jogában áll az üzlettől elállni, és a nyertes felé a licit nyertes érték 20% át kiszámlázni. Ezt a számlát a nyertes nem kifogásolhatja, és köteles kifizetni.
  • A licit szervezője: Pagát Gold Zrt 1165 Budapest Újszász utca 43. T: +361402-4222 F: +3614072614 info@pagatgold.hu
Elküld

Jellemzők

Teherbírás 2000 kg Gyártó Kézi raklapmozgató DF20
Emelési magasság 200 mm Gyártási év 2012
Oszlop - Szabademelés -
Szekció - Építési magasság -
Villahossz 1150 mm Üzemóra 0
Üzemmód kézi Kerekek poliuretán
Általános állapot gyári új

A licit szervezője a licittárgy állapotával kapcsolatban - a fentieken túl - sem telefonon, sem e-mailben joghatályos tájékoztatást nem ad. Javasoljuk hát a licittárgy megtekintését. Reklamáció az info@pagatgold.hu e-mail címen vagy a megadott telefonszámon lehetséges.

Általános Felhasználási Feltételek

Elérhetőségek:
Tel.: 06-1-402-4222
Fax: 06-1-407-2614
E-mail: info@pagatgold.hu
Web: www.pagatgold.hu

A licittárgy megtekintésére a következő telefonszámon lehet időpontot egyeztetni, illetve írásban kérdéseket feltenni:
Konvicny Lászó
Tel.: 06-30-655-8420
E-mail: konvicny@pagatgold.hu

Biztosítjuk Önt, hogy adatait kizárólag hibabejelentésre történő jelzésre, vagy árajánlat teljesítésének, kérdései, kérései megválaszolásának érdekében, annak bizonyíthatósága miatt tároljuk. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.
Az adatokat az Internet szerverektől függetlenül, cégünk különálló gépén tároljuk. Így azokhoz egy esetleg rosszindulatú támadás, behatolás esetén sem férhetnek hozzá. Adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az Ön adatait saját adatbázisában kezelje, valamint ahhoz, hogy a PAGÁT GOLD ZRT. külföldi leányvállalatai, illetve partnerei is bizalmas adatbázisukban kezeljék. Adatait cégünk nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más cégeknek vagy szervezeteknek.