Targonca gumi

Targonca gumi típusok – melyiket válasszam?

Targonca gumi

A megfelelő targoncagumi kiválasztása a megfelelő targoncához a munkavégzés típusának megfelelően elengedhetetlen, ha gyors, pontos munkát akarunk végezni, és nem szeretnénk idő előtt gumiszervizt hívni, gumiabroncsot cserélni. Az alábbi targonca gumiabroncs típusok bemutatásával kívánunk segíteni a választásban. A gumiabroncsok minden méretben és targonca típushoz megvásárolhatók, katalógusokban megtekinthetőek, illetve további bővebb információ olvasható az alábbi targonca gumikkal foglalkozó weboldalon.

Tömör targoncagumiabroncsok:
A tömör gumik 3 keverékből álló termékek. Márkák: Watts, Marangoni, Solideal, Emrald, Mic.

Nyomot nem hagyó ( Non-marking ), fehér tömörgumik:
A targonca gumik az élelmiszer-, gyógyszer- és számítástechnikai iparban népszerűek.

Speciális keverékek:
A speciális keverékű targonca gumik, egyedi területen való alkalmazásra kerültek kifejlesztésre. Az elektromosan vezető, antisztatikus és nedvesen tapadó gumik a potenciálisan veszélyes környezetben történő alkalmazásra használatosak.

Fúvott targonca gumik:
Többek között szabad területre, göröngyös talajhoz javasoltak. A gumiabroncsokat belsővel és tömlővédő szalaggal ellátva lehet beszerezni. A gumiabroncsok teszteltek, hogy elviseljék a mindennapok terhelési követelményeit.

Acélpántos tömör targonca gumik (Cushion):
Létezik sima, mintás gumi, hogy eleget tegyen az eltérő, extrém üzemeltetési feltételeknek. Széles választékban különféle keverékekkel kapható.

Habbal töltött gumiabroncs
A habbal töltött targonca gumi hamar népszerűvé vált azokon a területeken, ahol csak fúvott gumival üzemelnek és szenvednek a kerékdefekttől. 
Leginkább a hulladék-ártalmatlanításnál, bontókban, fémszerkezeti gyártóknál elterjedt.
A tartós habbal defektvédetté tett targonca gumiabroncsok csaknem úgy viselkednek, mint a fúvottak.

Urethan kerekek és görgők:
Bármilyen gyártmányú toló oszlopos targoncához, raklapemelőhöz  és gyalogvezérlésű targoncához használhatók.
Targonca gumik katalógusainak letöltése

Targonca gumiszerviz – házhoz jön

Ahogy a targonca, a targonca gumi is szervizre szorul. A gumi kopásától, hibájától függően szükséges szerviz. Azonban ne feledje, hogy a targonca gumi állaga a terheléstől, a targonca megfelelő beállításaitól és használatától is függ. Így érdemes minőségi targonca szervízzel egyeztetni. Amennyiben targonca gumi szervizre, gumi présre, a gumiabroncsok elszállítására van szüksége, javasoljuk a gumibuli szervizt, ahol a képzett szerviz csapat kitűnően felszerelt szervizautója házhoz megy.

Targonca gumi hibái – javítás és csere

A rossz minőségű targonca gumi, vagy ha rosszul van felszerelve, könnyen okozhatja a targonca gumi megfordulását a felnin. Általában gyártmányhiba, ha a targonca gumi oldala kirepedezik. Ezt tömör gumiknál egy szerviz javíthatja, azonban fúvott gumik esetében mindenképpen cserélni kell. Szintén gyártási hiba a gumik kopása megszokott talajon, betonon. Nyomot nem hagyó gumiabroncsok esetében ez megszokott természetes gumikopás, minden esetben cserélni szükséges. Amennyiben kúposra kopott a gumiabroncs, akkor a szerviz rontott el valamit, sajnos újabb javítás és csere szükséges, egy minőségi szervizben.

Megosztom
Targonca javítás
Mint minden műszaki eszköz esetében, a targoncáknál is igaz, hogy a targonca javítását a megelőzéssel kell kezdeni.
Elektromos targonca
Tekintse meg elektromos targonca kínálatunkat!
Környezetbarát és olcsó üzemeltetés.
Használt targoncák
A használt targoncák jó lehetőséget kínálnak arra, hogy pénzt takarítsunk meg és egyúttal nagyszerű terméket vegyünk.
Új targonca
Egy új targonca vásárlása általában drága megoldásnak tűnik, de nem így van!