Targonca javítás

A javítás megelőzése, karbantartás

Targonca javítás

Mint minden műszaki eszköz esetében, a targoncáknál is igaz, hogy a targonca javítását a megelőzéssel kell kezdeni.

A megfelelő megelőzés és karbantartás elsődleges kell, hogy legyen. A szerviz miatti kieső munkaidő, és a targoncajavítási költségek is megspórolhatóak. De miből is áll a megfelelő karbantartás?
Akku, töltő, üzemanyag, fék, motor, levegőszűrő, és minden apró alkatrész ellenőrizhető. Tartsa tisztán, figyeljen az apró változásokra, hangokra, problémákra. Javasoljuk, hogy használat előtt, avagy használat közben, ha úgy hallja, érzi, hogy valami nem stimmel, akkor ne hagyja figyelmen kívül, nézzen utána, mi okozhatja. Az alábbi linken találhat részletes útmutatást, attól függően elektromos, dízel, vagy gázüzemű targoncáról van-e szó.
Targonca karbantartás, targonca javítás lépésről lépésre

Általános targonca szerviz

Ne várjunk a szervizzel. Ha itt az idő, vigyük el targoncánkat szervizbe, műszaki felülvizsgálatra. Minél tovább húzzuk az időt, később annál nagyobb lehet a baj. A targonca munkavédelem szempontjából is fontos, hogy mindig megbízható géppel dolgozhassanak a targoncavezetők.

Helyben vagy szervizben? – Szervizautó, targoncaszállítás

Targonca szervizre szükségünk lehet helyben. Gumipréssel felszerelt targonca szerviz autót hívhatunk, ha nem komoly a baj. De mi történik, ha csak szervizben javítható, de a targonca nem indul?
Erre szolgál a targoncaszállítás. Munkagépek szállítására specializálódva ajánljuk az alábbi targoncaszállítással foglalkozó oldalt.

Megosztom
Használt targoncák
A használt targoncák jó lehetőséget kínálnak arra, hogy pénzt takarítsunk meg és egyúttal nagyszerű terméket vegyünk.
Elektromos targonca
Tekintse meg elektromos targonca kínálatunkat!
Környezetbarát és olcsó üzemeltetés.
Új targonca
Egy új targonca vásárlása általában drága megoldásnak tűnik, de nem így van!
Targoncagumi
A megfelelő targoncagumi kiválasztása a megfelelő targoncához a munkavégzés típusának megfelelően elengedhetetlen