A Nissan Zöld Programja – targoncákra is!

Hogyan segíthet a Nissan abban, hogy elérje, hogy zöldebb legyen az ipar?

Új targonca

Az autóktól a targoncákig, a Nissan „emberek, járművek és a természet együttéléséről” alkotott cégfilozófiája kifejezi a fenntartható mobil társadalomról alkotott elképzelésünket.

A Nissan azzal is hozzájárul egy ilyen társadalom megteremtéséhez, hogy számos olyan célt tűz ki maga elé, amelyek arra hivatottak, hogy a cég tevékenységének, a Nissan termékek vásárlói felhasználásának valamint annak, hogy a cég hogyan használja a környezeti erőforrásokat azért, hogy környezetre gyakorolt hatásait olyan szinten tartsa, amit a természet még elbír.

Középtávú környezetvédelmi akciótervük, a Nissan Zöld Program 2010 megalkotásával számos speciális célt tűztek ki maguk elé, miközben határozottan haladnak előre a program céljainak a megvalósításában:

  1. Minimalizálni a CO2 kibocsátást csökkentve ezzel a szénlábnyomukat
  2. Csökkenteni a káros anyag kibocsátást (beleértve az instabil organikus összetevőket is), hogy óvjuk az atmoszférát, a vizeket és a talajt
  3. Az erőforrások újrahasznosítása – csökkenteni, újra felhasználni és újrahasznosítani, hogy 100%-os arányban visszanyerni az erőforrásokat

VEZETŐ A GAZDASÁGOS ÜZEMANYGFOGYASZTÁSBAN

Az új ECCS motor standard elemként gyárilag beszerelt háromutas zárt hurkos katalizátor rendszerrel van ellátva, melynek következtében az egyik legtisztább és leggazdaságosabb motor bolygónkon.
A Nissan egyike azon kevés targoncáknak a piacon, amelyek elektronikus befecskendezőrendszeren keresztül tudnak üzemanyagot befecskendezni, amely a karburátoros modellel szemben 5,5%-os csökkenést eredményez az üzemanyag fogyasztásban. Azzal hogy gazdaságos üzemmódra állítjuk az energiakapcsolót, további 17%-al csökkentjük az üzemanyag felhasználást, amely összességében jelentősen, 22,5%-al csökkenti az üzemanyag fogyasztást és alacsonyabb zajszintet is eredményez.
Mindezen előnyök miatt ez a targonca nem csak értéket kölcsönöz a cég zöld státuszának, hanem számottevő megtakarítást is eredményez az üzemeltetési költségek terén.

Nissan targonca zöld program

A KÖRNYEZETTUDATOS GAZDÁLKODÁS OTTHON KEZDŐDIK

Nissan zöld targoncaA Nissan elkötelezettsége amellett, hogy bolygónk ügyét képviselje jóval túlterjed a termékkínálatán. Ez a targoncáik gyártása során alkalmazott eljárások gondos megválasztását is jelenti valamint annak meghatározását, hogy ezek az eljárások milyen környezeti hatásokkal járnak és hogy folyamatos fejlesztésekkel megtaláljuk a módját, hogy minimalizáljuk a hatásaikat. Az ISO-14001 ide vonatkozó előírásin felül a Nissan zöld kezdeményezése még a következő változtatásokat is tartalmazza, melyeknek célja az üzemanyag fogyasztás csökkentése, a levegő minőségének a javítása és a gyárainkból kikerülő, nem újrahasznosítható anyagok mennyiségének a csökkentése:

Nissan Újdonságok

Az automata kezelőrendszer átprogramozása, amely hozzájárul a felhasznált energia 10%-os csökkentéséhez.

  1. Fejlettebb eljárások bevezetése, amelyek a festék osztályunkon 10%-al csökkentette a vízfelhasználást.
  2. Az alkalmazottak által elvégzendő ömlesztett újrahasznosítási program bevezetése (üveg, alumínium és műanyag konténerek).
  3. Aktív újrahasznosítási program működtetése karton, papír, műanyag, acél és fa esetében; miközben kutatjuk és bevezetésre kerül az egyes alkatrészek visszaváltható csomagolása. A rendszeres karbantartás a legkönnyebb módja, hogy maximumon tartsa Nissan targoncája munkaidejének a kihasználtságát. Ez abban is segít, hogy targoncája mindig költséghatékonyan és biztonságosan működjön.
Megosztom
Targonca javítás
Mint minden műszaki eszköz esetében, a targoncáknál is igaz, hogy a targonca javítását a megelőzéssel kell kezdeni.
Használt targoncák
A használt targoncák jó lehetőséget kínálnak arra, hogy pénzt takarítsunk meg és egyúttal nagyszerű terméket vegyünk.
Elektromos targonca
Tekintse meg elektromos targonca kínálatunkat!
Környezetbarát és olcsó üzemeltetés.
Targoncagumi
A megfelelő targoncagumi kiválasztása a megfelelő targoncához a munkavégzés típusának megfelelően elengedhetetlen