Új targonca

Új targoncák előnyei

Új targonca

Egy új targonca vásárlása általában drága megoldásnak tűnik, így sokan a néhány éves, még kevéssé használt targoncák jóval kedvezőbb árait részesítik előnyben. Azonban sokszor kiderül, hogy az árkülönbséget végül meg kell fizetni szervizdíjban, vagy kevesebb banki finanszírozáshoz jutunk. Ha teljesen új targoncára ruházunk be, az alábbi előnyöket vehetjük figyelembe, amelyek az évek során megtérülnek:

  • adott típus gyerekbetegségeit az újonnan gyártott anyagmozgatóknál már kiküszöböli a gyártó
  • új technológiával készül, többet is tudhat, mint évekkel korábban gyártott típusai
  • hosszútávon megbízhatóbb
  • akár 6 év garancia is járhat az új targoncához
  • kedvezőbb banki finanszírozás
  • környezetbarát, innovatív megoldások
  • nem kell félnünk a folytonos hibáktól, javítási költségektől, alkatrészcseréktől
  • gazdaságosabb üzemeltetés és fenntartás
  • hatékonyabb munkavégzés

Csupán néhány példa az előnyökből, mégis kitűnik, ha rövidtávon is, 2-3 évben gondolkodunk, mennyi mindent spórolhatunk, a munka hatékonyságáról nem is beszélve.

Gazdaságos, hatékony üzemeltetés és munkavégzés új targoncákkal

Az új targoncák esetében, legyen akár elektromos, dízel vagy gázüzemű targonca, elmondható, hogy minden új széria egyre gazdaságosabban működik, így az alapvető üzemeltetési költségeken jelentős megtakarításunk lehet. A garancia biztosítja az esetleges problémák költséghatékony megoldását.
Azonban a gazdaságosság mellett kiemelten fontos egy anyagmozgató hatékonysága is, amely függ a vezető kényelmétől, a targonca tudásától. Így az új targoncák új targonca ülései segítik a vezetőt egész napi munkájukban, míg a szervó vezérléssel sokkal pontosabb és gyorsabb munkára lesz képes. Sorolhatnánk még a jól olvasható kijelzőt, a biztonsági tartozékokat, melyek stabilitást adnak, és hozzájárulnak a pontosabb gyorsabb és egyben kényelmesebb targonca használathoz. Az elégedett munkavállaló, és a rövidebb idő alatt elvégzett munka, mind plusz anyagi megtérülést biztosítanak.

Emellett a legújabb targoncák amellett, hogy új technológiával készülnek, a jövő fenntartható gazdaságába is betekintést nyújtanak, hiszen káros anyag kibocsátásaik csökkentésével, az alkatrészek, elemek újrahasznosíthatóságával környezetbarát anyagmozgatókká válnak. Ez az Ön számára még anyagilag is megtérülhet, hiszen ahogyan például a Nissan elektromos autóknál is, tervezik az akkumulátorok visszavételét és újrahasznosítását, úgy a targoncáknál is ez lehet a jövő. Így évek múlva már nem lesz szükséges eladnia a targoncát és újat vagy egy másik használtat venni, hiszen elképzelhető, hogy saját targoncájából készítik majd el új targoncáját. A Nissan Forklift élen jár az új technológiák és megoldások alkalmazásában, tudjon meg többet az új zöld targoncákról!

Mire figyeljünk új targonca vásárlása során?

Elsősorban, ha kereskedésben vesszük, mindenképpen bizonyosodjunk meg róla, hogy minden eleme valóban új a gépnek, a tartozékokkal együtt. A garanciára vonatkozó apró betűs részt is érdemes figyelmesen elolvasni, mivel nem minden esetben él a garancia az új targonca minden alkatrészére, tartozékára, elemére. Éppen ezért nem mindegy, hogy mely típusú meghibásodások tartoznak bele a garanciális javításokba, amelyek nem tartoznak ide, milyen szerviz díjjal bírnak. Nem mindegy, hogy hol vásárolunk, hiszen a garanciális anyagmozgatót a garanciális szervizben javíttatjuk, ahol a szerviz díjak, kötelező ellenőrzések díjai nagyon magasak lehetnek. Így érdemes már előre tájékozódni, és ott vásárolni, ahol a későbbi fenntartás is gazdaságos lehet.

Eladó új targoncák

Tekintse meg az alábbi általunk javasolt új targoncákat forgalmazó oldalakat, ahol az eladó új targoncákról minden információt megtudhat:
Targonca árverés – licitáljon targoncákra, targonca alkatrészekre

Megosztom
Targonca javítás
Mint minden műszaki eszköz esetében, a targoncáknál is igaz, hogy a targonca javítását a megelőzéssel kell kezdeni.
Használt targoncák
A használt targoncák jó lehetőséget kínálnak arra, hogy pénzt takarítsunk meg és egyúttal nagyszerű terméket vegyünk.
Elektromos targonca
Tekintse meg elektromos targonca kínálatunkat!
Környezetbarát és olcsó üzemeltetés.
Targoncagumi
A megfelelő targoncagumi kiválasztása a megfelelő targoncához a munkavégzés típusának megfelelően elengedhetetlen